Aktivitet

Fjelltur på hesteryggen, ørnesafari, frisbee med utsikt mot fjorden eller historisk tur langs Den Trondhjemske postvei. Uansett kva som passar deg finn du det i Vestnes.

Les meir

Handel

I Vestnes sentrum finner du et godt utvalg av butikker, nisjebutikker og spisested. Handelsstanden er kjent for sitt mangfold av butikkar og sin gode service. Ta turen til Vestnes Sentrum for ein god handel.

Les meir

På tur i vakre Vestnes

Ta deg ein tur i fjøra, på ei seter, ein koll eller ein topp og opplev vakre Vestnes kommune! Naturen i Vestnes er variert, og full av opplevingar som ligg og ventar på deg.

Les meir
Sjå alle
31 jul

Festival Uten Navn x Vestnes

Vestnes
15:00

Festival Uten Navn x Vestnes

Kultur og fritid
Vestnes
31 jul
15:00

For første gang kommer Festival Uten Navn til vakre Vestnes! ❤ Vi skal skape (kanskje) Vestnes mest sosiale møteplass den 31. Juli! Det blir lyslenker, koselig stemning, nye artister og speedfriending ❤ Velkommen til Norges (kanskje) koseligste festival ❤ Mer info og njus kommer fortløpende mot sommeren! Hva kan du gjøre i mellomtiden? 1) Bli med i den sosiale Discord-gruppa vår: discord.gg/qWUHBxqrBW 2) Inviter med deg folk på eventet som sprer god stemning! 3) Engasjer deg gjerne som frivillig med oss. Mye frihet, armer og bein ❤

Arrangeres av Festival Uten Navn
Les meir
21 aug

Alle på Jensbu

Alle på Jensbu

Idrett og friluftsliv
21 aug

Alle på Jensbu er ein del av Sparebanken Møre, Fjell- og motbakkecup 2021. For å delta i cupen må ein delta på minst 6 av 14 løp i fylket. Sjå lenke for meir informasjon. Dette blir ein kjekk dag i fjellet, om du ikkje skal springe kan du vere med og heie!

Arrangeres av Tresfjord IL og Norsk Friidrett Møre og Romsdal
Les meir

Gruppe