Helland barnehage

Helland barnehage er fordelt på to bygg og ligg sentralt i Vestnes sentrum. Barnehagen har eit variert nærmiljø og brukar skogen, fjøra og idrettsparken flittig.

Les meir

Tomrefjord barnehage

Barnehagen ligg i naturskjønne omgjevnader, der skogen strekker seg heilt inn på leikeplassen. Eit flott uteområde med eigen gapahuk og leikeapparat inviterer til fysiske utfordringar som passar alle barn.

Les meir

Gardstunet barnehage

Barnehagen ligg i naturskjønne omgjevnader på Vik gard, med skogen og fjøra som grensar inn til barnehagen sitt gjerde. Gardstunet barnehage er, som namnet seier, ein gardsbarnehage.

Les meir

Fiksdal barnehage

Fiksdal barnehage har i utgangspunktet ei avdeling med 24 plassar. Barnehagen er ein del av Fiksdal oppvekstsenter og held til i lokaler rett ved sida av skulen. Dette gir eit tett og nært samarbeid med skulen, der til dømes gymsalen kan nyttast av barnehagen fleire gongar i veka.

Les meir

Tresfjord barnehage

Tresfjord barnehage er ein liten barnehage lokalisert i Tresfjord i Vestnes kommune. Barnehagen held til i 1. etasje i skulebygget og er ein einavdelings-barnehage, noko som betyr meir samarbeid mellom aldersgruppene enn kanskje andre barnehagar har.

Les meir

Vike montessoribarnehage

Privat barnehage i flotte omgjevnader på Vikebukt, med 42 plassar til barn i alderen 0-6 år. Barnehagen ligg vakkert til, med kort veg til både sjøen og skogen.

Les meir

Tryggheim barnehage

Privat NLM- barnehage som ligg sentrumsnært, men samtidig fint og landleg til på Hagneset. Barnehagen har to avdelingar med til saman 48 plassar.

Les meir